Zoe Saldana is prachtig in zwarte jurk op foto's van Vogue

Een bucketlist dingetje

Vera 26 november 2022 15:51 in Celebrity
Zoe Saldana kan een vinkje zetten op haar bucketlist vol dromen, schrijft zij op haar Instagram. De actrice uit Amsterdam staat op de cover van het magazine Vogue Mexico.

De 44-jarige ster ziet er prachtig uit in een zwarte jurk met gouden accenten van het kledinghuis Bottega Veneta. Haar lange haren zijn strak naar achteren gevlochten en haar houding is zelfverzekerd en zwoel. Ook op de andere foto's is zij op en top vrouw. Ze is vooral adembenemend mooi op de foto waar zij een kanten lange broek en kanten top draagt.

Avatar
Zoe Saldana werkt mee aan de vervolgen op de eerste Avatar, de film met de meeste omzet ooit. Het tweede verhaal gaat verder en duikt in op kinderen die opgroeien en oorlogen die gevoerd moeten worden. De regisseur James Cameron meldt dat het tweede deel voor 100% klaar is en het derde voor 95%.

Het tweede deel Avatar: Way of water had haar al in 20 minuten in tranen, vertelde zij. Ik word er nog emotioneel van. De eerste 20 minuten van deze film zag ik eind vorig jaar. Ik was sprakeloos en de tranen welden op.

Het artikel in de Daily Mail staat hier. Het Instagram-bericht hieronder.NieuwsFilm