De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

Nederland keek weer massaal naar Netflix dit weekend.

Jeffrey Kouters 27 november 2022 18:45 in Netflix
Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

The Noel Diary (2022)
Regie: Charles Shyer | Cast: Justin Hartley, Barrett Doss, Essence Atkins, e.a. | Kijk direct
Jake, een succesvol schrijver, keert na het overlijden van zijn moeder voor het eerst terug naar zijn ouderlijk huis om het leeg te ruimen. Daar ontmoet hij Rachel, een vrouw die haar biologische moeder zoekt. Rachel vermoedt dat haar moeder vroeger op het gezin van Jake heeft gepast. Een oud dagboek opent misschien de deur naar het verleden. En naar hun hart.

The Swimmers (2022)
Regie: Sally El Hosaini | Cast: Manal Issa, Nathalie Issa, Matthias Schweighöfer, e.a. | Kijk direct
Yusra en Sarah ondernemen een riskante reis om het door oorlog verscheurde Syrië te ontvluchten. De jonge zussen zijn zeer getalenteerde zwemmers en hopen in Europa een beter bestaan op te kunnen bouwen en hun olympische droom waar te maken. Dankzij hun moed en doorzettingsvermogen weten ze de top te bereiken.

Slumberland (2022)
Regie: Francis Lawrence | Cast: Marlow Barkley, Jason Momoa, Kyle Chandler, e.a. | Kijk direct
Na de dood van haar lieve vader, wordt Nemo gedwongen om bij haar oom in te trekken. Ze mist haar vader ontzettend en hoopt hem in haar dromen weer tot leven kunnen brengen. Zodra ze 's avonds in slaap valt, belandt ze in een land vol dromen en nachtmerries. Daar gaat de avontuurlijke Nemo samen met de boomlange rover Flip op zoek naar een kostbare parel waarmee haar grootste wens in vervulling kan gaan.Lees ook direct:NieuwsFilm