Michael B. Jordan legt uit waarom Sylvester Stallone niet in 'Creed III' zit

'De leerling' is het eens met 'de leraar'.

Wouter Drummen 28 november 2022 20:30 in Algemeen
Sylvester Stallone is inmiddels alweer 76, maar hij acteert nog steeds. Toch doet hij het ietsje rustiger aan. Zo keert hij ook niet terug voor het derde Creed-avontuur. Hier laat hoofdrolspeler Michael B. Jordan zich nu over uit.

Eerder deze maand liet Stallone al weten dat hij wel meedoet aan Expendables 4, maar dat hij deze keer eens niet de hoofdrol op zich neemt. Deze eer is nu weggelegd voor Jason Statham. In Creed III zal Stallone echter helemaal niet te zien zijn.

De reden
Afgelopen juni liet Stallone zich hier al over uit. Hij zei toen nog dat het tijd was om het stokje over te dragen aan Creed, aangezien het verhaal om hem en een nieuwe generatie draait. Zijn volledige verhaal is hier terug te lezen.

Nu laat ook Jordan zich erover uit. Het is duidelijk dat hij de mening van Stallone deelt: "Dit is nu echt de wereld van Creed. We proberen dit personage door te laten groeien. We leren zijn familie kennen maar zijn leven en alle 'ups en downs' die daarbij horen".

Eer
Jordan vervolgt: "Adonis staat er nu alleen voor. Hij moet voor zichzelf zorgen, maar dat kan hij ook alleen dankzij alle wijze levenslessen van Rocky. Ik denk dat Rocky altijd op een of andere manier aanwezig zal blijven in de franchise. Hij was het begin, maar Creed gaat nu door en ik denk dat we een sterk verhaal hebben weten neer te zetten".

Mocht je de Creed III trailer gemist hebben, bekijk die dan alsnog hieronder!NieuwsFilm