Martin Scorsese heeft de perfecte reactie op nepfilm 'Goncharov'

Scorsese heeft de perfecte reactie op deze neppe maffiafilm.

Martin Scorsese is een legendarische regisseur en staat misschien wel het meest bekend voor zijn iconische maffiafilms als Goodfellas en The Irishman. Nu heeft een neppe maffiafilm op Tumblr, die zogenaamd geregisseerd is door Scorsese, de regisseur zelf bereikt via zijn dochter.

Francesca Scorsese liet via TikTok zien dat ze contact had met haar vader over de virale nepfilm. Ze stuurde hem een artikel over de film en vroeg of hij er iets van wist. De regisseur had een geweldig antwoord, namelijk: "Ja. Ik heb die film jaren geleden gemaakt."

Hoe ontstaan?
De nepfilm ontstond ergens in 2020, maar werd toen niet echt populair. Deze maand ontplofte die originele post weer en begonnen mensen allemaal details te verzinnen over de nepfilm. Ze hebben zelfs een poster gemaakt.

Nieuws Scorsese-film
Scorsese's volgende film heet Killers of the Flower Moon en heeft Leonardo DiCaprio in de hoofdrol. De productie van de film is al meer dan een jaar klaar, maar het plan is om de film in 2023 in première te laten gaan op een groot filmfestival. De film is dus ergens volgend jaar te zien op AppleTV+


@francescascorsese #stitch with @nadow3ll #greenscreen #martinscorsese #goncharof ♬ original sound - Francesca


NieuwsFilm

meest populair