Hugh Jackman krijgt waanzinnig hoog bod in theater voor zijn hoed

Hugh Jackman krijgt waanzinnig hoog bod in theater voor zijn hoed

De zaal schrikt ervan!

Van het weekend trad Hugh Jackman op in zijn musical The Music Man op Broadway. Hij beleefde een speciaal moment met Nicole Kidman, toen hij zijn gesigneerde hoed wilde veilen aan de hoogste bieder.

Vanuit de zaal klonk ineens een waanzinnig hoog bedrag van 100.000 Amerikaanse dollar. De mensen in het theater waren geschokt toen Nicole Kidman naar voren liep om Hugh Jackman - haar tegenspeler in de film Australia - een knuffel te geven. Luid applaus volgde.

Krankzinnig bod
De avond stond in het teken van een goede doelen-inzameling. Het bedrag gaat naar Broadway Cares, die belangrijke eerste levensbehoeften verstrekt aan inwoners. Toen Hugh Jackman het bod wilde brengen naar 19.000 dollar, hoorden mensen een stem ver over het bod gaan met 100.000 dollar. Op de beelden hier in het artikel van Daily Mail wordt de zaal wild als Nicole door het theater naar voren loopt.

Hugh Jackman deelt een foto van dat moment op zijn Instagram hieronder en schrijft: "De gulheid en de liefde die Nicole heeft, maakt mij sprakeloos. Dank je wel Nic, voor je steun en vriendschap."

Bij zijn bericht schrijft Nicole Kidman simpel: "Lieve Hugh, al 30 jaar mijn goede vriend, vice versa. Je bent zo'n gulle en mooie man. Het was een geweldige avond in het theater en een eer om te kunnen doneren aan BCEFA. Felicitaties aan de getalenteerde cast."

Support
Toen de Australische Nicole Kidman net begon met haar audities in Amerika, mocht zij bij Hugh en zijn vrouw op de bank slapen, zoals te lezen valt bij Filmtotaal hier. Dat drukte de kosten van het heen en weer vliegen aanzienlijk. Hun warmte en support gaat sindsdien over en weer.



NieuwsFilm

meest populair