Milla Jovovich en Arnold Schwarzenegger voor het eerst samen in game

De speciale kersteditie van World of Tanks gaat van start

Vera 28 november 2022 19:20 in Celebrity
Arnold Schwarzenegger bundelt krachten met Milla Jovovich voor een groot oorlogsproject in december. Het is gelukkig in de game World of Tanks, die weer een speciale kersteditie uitbrengt voor de maand december.

De krachtpatser uit Terminator lijkt verslaafd aan de game, daar hij opnieuw meedoet aan de jaarlijkse Holiday Ops. Ook hier gaat zijn zin 'I'll be back' op, terwijl hij gelijk versterking meebrengt. Milla Jovovich zal namelijk ook te zien zijn in het spel, de bekende heldin uit Resident Evil .

Kerstsfeer
Beide actiehelden zijn voor het eerst samen op één scherm te zien en komen met speciale missies. Zo kunnen spelers extra's ontgrendelen en leuke beloningen krijgen. In zijn Instagram-bericht hieronder vraagt Arnold op tijd alles te regelen, zodat je zonder vertraging kunt starten. De trailers en posters beloven een hoop passende spelletjes in kerstsfeer met zuurstokken en sneeuwpoppen.Kerstverhaal
Op haar beurt schrijft Milla Jovovich hieronder op Instagram, dat het een plezier was om mee te werken aan deze speciale editie. Ze hebben een lief verhaal rond kerstavond in elkaar kunnen zetten.

Volgens Gameliner moeten de spelers een vader en zoon helpen om de feestdagen te redden. Het verhaal draait om een speciale kersttrein die naar een kerstdorp moet. Milla en Arnold zijn in de garage te vinden en delen daar opdrachten uit. Het artikel in Gameliner staat hier.NieuwsFilm