Sylvester Stallone op foto met prachtige dochter Sophia krijgt veel likes

Nieuwe reality show

Vera 30 november 2022 14:57 in Celebrity
Sylvester Stallone plaatst op Instagram een foto met zijn prachtige dochter Sophia en krijgt veel likes. Sylvester Stallone is erg populair, maar zodra zijn dochters in beeld komen, raken fans helemaal enthousiast.

"Het is een mooie dag om bij Art Miami te zijn met Sophia," schrijft de wereldberoemde ster uit de film Samaritan.

Reality
'Sly' staat voor een schilderij, gekleed in een spijkerbroek en blauw overhemd met witte gympen. Zijn dochter is gekleed in een strakke, beige top en wijde lange broek. Ze maakt het geheel af met witte sandalen, haar lange haren los en een naturel make-up look.

Naar verluidt zullen wij meer van haar zien, doordat een nieuwe reality show over de Stallone-familie gemaakt wordt. De foto staat hieronder.Snor kwijt
Het is knap hoe de 76-jarige acteur zo actief blijft. Zeker met al zijn film- en reclameprojecten, zoals de nieuwe serie Tulsa King. Vorige maand was hij een belangrijke item kwijt, zoals hij laat weten op zijn TikTok.

Kennelijk krijgt Sylvester Stallone voor sommige fotoshoots en filmopnames een snor op zijn snor geplakt. Maar die snor was dus op miraculeuze wijze verdwenen bij de lunch. "Zou ik het opgegeten hebben?" vraagt de stoere held zich af, terwijl zijn team in een deuk ligt en overal op zoek is naar die snor. Zijn video op TikTok staat hieronder.

@sylvester__stallone

Love the mustache ...?

♬ Motivation - Ian Arber


NieuwsFilm