Magere Emily Ratajkowski laat haar fans flink schrikken

Ze zat eventjes niet lekker in haar vel, maar het gaat nu weer beter.

FilmTotaal 1 december 2022 13:54 in Celebrity
Emily Ratajkowski mag dan wel een van 's werelds bekendste en geliefdste modellen zijn, makkelijk heeft zij het niet altijd. Tijdens haar podcast laat ze zich uit over haar gezondheidsproblemen, voornamelijk over haar heftige gewichtsverlies.

Ratajkowski, eveneens een actrice (o.a. bekend van Gone Girl), liet haar fans behoorlijk schrikken toen ze erg mager de deur uitkwam. Nu deelt zij haar verhaal.

Bang
Zo zegt Ratjkowski: "Wanneer ik me echt niet lekker voel, verlies ik heel snel veel gewicht. Nog niet zo heel lang geleden woog ik maar 45 kilo en dat is echt eng. Gelukkig ben ik nu weer wat bijgekomen en voel ik me ook veel lekkerder in mijn vel".

Een van de redenen waarom Ratajkowski niet lekker in haar vel zat is vanwege een trouwerij van een goede vriendin. Toen ze de beelden zag werd ze verdrietig: "Ik voelde me zo zielig. Ik wil ook graag een prachtige trouwerij, maar ik weet niet of ik ooit nog een partner zal vinden die me zo zal laten voelen...".

Wel of niet
Ratajkowski was al eerder getrouwd met film producent Sebastian Bear-McClard, maar eerder dit jaar besloten ze een punt achter hun relatie te zetten. Ze vervolgt: "lk hoop zeker nog iemand te vinden die me blij maakt en met wie ik altijd zal blijven".

Toch lijkt het erop dat ze niet goed weet wat ze wil, want ze is er ook trots op single te zijn. Zo heeft ze het ook over topmodel Gisele B√ľndchen, die eerder dit jaar ook scheidde van Tom Brady. "Ik ben zo blij een 'gescheiden vrouw' te zijn" vervolgt Ratajkowski. "Vrouwen mogen en kunnen nu eindelijk uit een huwelijk stappen".

Partner
Hoewel ze dus nog single is, wordt Ratajkowski wel vaker gelinkt aan bekende namen, zoals Brad Pitt. Ook werd ze al meerdere keren samen gespot met Pete Davidson. Ze blijkt dus wel op zoek te zijn naar een nieuwe vriend en wil zelfs meerdere mannen daten. Toch zou dit niet echt een groot probleem moeten zijn voor deze onderstaande 31-jarige schoonheid.NieuwsFilm