Nieuwe details druppelen binnen over 'Spider-Man 4' met Tom Holland

Nieuws om van te smullen...

Arjen Rooseboom 1 december 2022 20:30 in Algemeen
Hoewel de verwachtingen rondom een Spider-Man 4 van Sam Raimi met Tobey Maguire, ondanks alle geruchten, even wat getemperd moeten worden, is er aan de andere kant wel beweging.

Veel online scoopers hebben de laatste tijd gedurfde beweringen gedaan over de opvolger van Spider-Man: No Way Home en ene Tom Smith heeft ook een aantal zeer interessante opmerkingen:

Zendaya
Hij meldde eerder dat Tom Holland een lucratieve deal had getekend om nog minstens een tweede trilogie op te nemen en nu klinken er geluiden dat ook vriendinnetje Zendaya zich opmaakt voor een terugkeer.

Gezien haar populariteit is dit geen verrassing en in de voorloper No Way Home werd al opzichtig gehint naar een scène waarin MJ zich op een dag Peter Parker weer zou herinneren.

Jon Watts
Het ziet ernaar uit dat er nog een beslissing moet worden genomen als het gaat om een ​​regisseur, maar er lijkt hoop te zijn dat Jon Watts weer in de regiestoel zal plaatsnemen sinds zijn vertrek bij Fantastic Four.

Miles Morales
Een ander gerucht dat fans doet watertanden, is dat Miles Morales mogelijk ook in het huidige flatgebouw van Parker woont. Holland wil niet voor altijd de webslingeraar spelen en de aanwezigheid van Morales, alias de zwarte Spider-Man, werd benoemd in eveneens No Way Home door Elektro (Jamie Foxx).NieuwsFilm