Vond je horrorfilm 'Smile' te gek? Check dan (gratis) de film waar alles mee begon!

Deze film diende als voorwerk van de regisseur om tot zijn gruwelijke horrorfilm te komen.

De hitfilm Smile heeft bij veel mensen een flinke indruk achtergelaten. Dit leverde de film meer dan 200 miljoen dollar op wereldwijd en heeft de naam van regisseur Parker Finn flink omhoog getild. Nu heeft Finn zijn kortfilm Laura Hasn't Slept, die als inspiratie diende voor Smile, online gezet.

Voorafgaand aan het succes van Smile heeft Finn gewerkt aan de kortfilm Laura Hasn't Slept. In de elf minuten durende film kan de kijker een verhaal zien, dat zich afspeelt vóór de gebeurtenissen uit de horrorfilm.

De video is nu online gekomen op het YouTube-kanaal van Paramount Entertainment Australia. In de kortfilm zijn al duidelijk de invloeden te zien, die de speelfilm zo enorm succesvol heeft gemaakt.

Wat staat ons te wachten in deze korte film?
In de kortfilm is Laura Weaver te zien terwijl ze tegen haar therapeut (Lew Temple) meer vertelt over haar angstaanjagende dromen. Daarin wordt ze achtervolgd door een lachende man. Klinkt bekend?

Maar hoe langer Laura in het kantoortje van haar therapeut zit, hoe minder zeker ze er van is of ze zich wel daadwerkelijk in de realiteit bevindt... In 2020 zouden de mensen van Paramount de kortfilm hebben gezien, en zouden vervolgens de plannen voor het produceren van Smile geboren zijn.

Bekijk hieronder snel de doodenge korte film!



NieuwsFilm

meest populair