Yolanthe Cabau laat zien hoe ze haar lichaam zo fit houdt

De Cabau workout app

Vera 1 december 2022 20:17 in Celebrity
Yolanthe Cabau laat op Instagram zien hoe ze haar lichaam zo fit houdt. De video is niet mis, want ze promoot een 10-minuten 'ab workout' die te vinden is in de App-store.

Gekleed in pasteltinten laat zij wat grondoefeningen zien in een sportzaal. De ster ziet er slank en sterk uit. Yolanthe schrijft: "Transformeer je taille in slechts 10 minuten per dag met de 'Cabau work out'. Je kunt het!"

Topvorm
Het is duidelijk dat de ex-voetbalvrouw er alles aan doet om in topvorm te blijven, en anderen hierin mee wil nemen. Haar strakke kleding laat niets aan de verbeelding over, en het leuke kapsel en make-up helpen goed mee.

Yolanthe richt zich steeds meer op een gezonde leefstijl met haar producten en app. Als ondernemer doet zij goede zaken. En natuurlijk blijft zij films maken, zoals F*ck love too.

De reacties bij haar bericht zijn verdeeld. Sommigen vinden niet dat 10 minuten per dag ook maar wat kan helpen. Anderen denken, dat gezond eten met wat oefeningen wel wat zouden kunnen doen. Bridget Maasland gelooft het helemaal in de reacties. Zij post een vlammetje.

Het filmpje van de workout staat hieronder.NieuwsFilm