Eerste trailer voor 'Guardians of the Galaxy Vol.3' vol emotie en met gloednieuwe held

"One last ride"

Frank Vermeij 1 december 2022 23:19 in Algemeen
Marvel Studios heeft zojuist de eerste trailer voor Guardians of the Galaxy Vol.3 uitgebracht. We zien de afkomst van Rocket Raccoon, de reünie tussen de guardians en Gamora, een gloednieuwe held en een emotionele belofte.

Einde van de Guardians?
Regisseur James Gunn sprak al een tijdje geleden over het feit dat dit zijn laatste 'Guardians of the Galaxy'-film zou worden, maar de trailer legt hier extra de nadruk op. Met tekst als "We'll all fly away together..one last time" van Rocket krijg je toch echt een gevoel dat dit het definitieve einde is voor de Guardians.

Nieuwe gezichten
De trailer biedt ons onze eerste blik op de grote vijand van de film, namelijk The High Evolutionary gespeeld door Chukwudi Iwuji (Peacemaker). Daarnaast is de held Adam Warlock, gespeeld door Will Poulter (The Revenant), eindelijk voor het eerst te zien in het MCU na een teaser aan het einde van Guardians of the Galaxy Vol. 2.

Ook speelt Maria Bakalova (Bodies, Bodies, Bodies) Cosmo the Spacedog in het derde deel. Ze maakte haar debuut recent in de Guardians of the Galaxy Holiday Special.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 is vanaf 2 mei 2023 te zien in de Nederlandse bioscopen. De eerste trailer bekijk je hieronder.NieuwsFilm