Leuk Kerstcadeautje: Sylvie Meis in haar nieuwste ALDI-setje

Leuk Kerstcadeautje: Sylvie Meis in haar nieuwste ALDI-setje

Alle reden om te gaan hamsteren...

Alweer een paar jaar is Sylvie Meis het gezicht van de ALDI en dan niet vanwege de levensmiddelen. Ze prijst namelijk haar eigen lingerielijn aan, intussen uitgebreid met andere kledingstijlen.

De actrice uit onder meer de serie Costa! en de televisiefilm Pista! is vooral een bekend gezicht in Duitsland waar ze op de buis is met diverse shows.

De ex van voormalig voetballer Rafael van der Vaart omschrijft zich als een liefhebbende moeder, ondernemer, presentatrice, mediapersoonlijkheid, liefdadigheidsbeschermer, merkambassadeur en overlever van borstkanker.

Sylvie deinst er ook niet voor terug om haar eigen ALDI-productlijn zelf aan de man te brengen, want met een nieuwe foto showt ze een gloednieuw lingeriesetje aan haar ruim 1,4 miljoen volgers.

"Met dit lingeriesetje valt alles in (p)kant! ⁠Koop deze prachtige set en shop voor mijn nieuwe Sylvie-collectie NU"! luidt het onderschrift.

De 43-jarige Sylvie Meis in haar lingeriesetje van de ALDI zien? Check dan snel het spannende kiekje op haar officiële Instagram-account!

NieuwsFilm

meest populair