Volledige Guardians-team op 'Volume 3'-poster en eerste blik op Adam Warlock

Het personage van Will Poulter...

Arjen Rooseboom 2 december 2022 08:16 in Algemeen
Nadat gisteren de trailer al werd vrijgegeven, heeft Marvel Studios nu ook de poster onthuld van hun aankomende Guardians of the Galaxy 3 waarop iedereen te zien is, inclusief Zoe Saldana's Gamora.

Regisseur James Gunn heeft al bevestigd dat de afsluiter van zijn trilogie "de laatste keer wordt dat mensen dit originele team zullen zien".

Op het affiche, dat je hieronder kunt bekijken, zien we Star-Lord, Rocket, Drax, Nebula, Mantis, Groot, Kraglin, Cosmo en 2014-Gamora op de vleugel van de Bowie staan tegen een prachtige zonsondergang.


Pas op als je de trailer probeert te ontwijken: SPOILERS!
De beelden gaven ons tevens een eerste blik op Adam Warlock (Will Poulter) en een ander favoriet Marvel-personage: Lady Lylla. Deze wijze otter heeft toevallig een grote connectie met haar soulmate Rocket.
Na de gebeurtenissen in Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame is Star-Lord nog steeds aan het bijkomen van het verlies van Gamora die stierf door toedoen van Thanos. Daarnaast moet hij iedereen weer verzamelen op een missie om het universum te verdedigen, want als ze falen, kan dit hun einde betekenen. Vanaf mei 2023 in de bioscoop.NieuwsFilm