Jennifer Lopez wil het grootste dieptepunt uit haar filmcarrière een vervolg geven

Ze verveelt zich blijkbaar...

Arjen Rooseboom 2 december 2022 20:30 in Algemeen
Soms heb je van die films die best wel bekend zijn, ondanks dat geen hond deze gezien heeft. Als men dan jaren later een soort "goedmaak"-sequel produceert, wekt dit toch nieuwsgierigheid.

En dit lijkt precies waar Jennifer Lopez op doelt. Nu zij weer helemaal dikke mik is met haar liefde Ben Affleck, wil zij een vervolg maken op de gigantische box-office bom Gigli (2003) waarin ze samen te zien waren.

Dit was tevens de eerste ontmoeting tussen het koppel, vandaar dat de titel begrijpelijk een speciale betekenis heeft in het hart van Lopez.

Verschrikli (= bewust spellingsgrapje)
Met een reputatie die door de jaren heen alleen maar verslechterd is en beschouwd als "één van de slechtste films aller tijden", wist het vehikel van regisseur Martin Brest (Beverly Hills Cop) niet meer dan een armzalige $7 miljoen dollar op te halen tegenover $75 miljoen dollar budget.

Naast het feit dat er financieel bloed vloeide, konden zowel critici als publiek werkelijk niets positiefs aanwijzen. Gehekeld werden het verhaal en, verrassend genoeg, het totale gebrek aan chemie tussen Affleck en Lopez. Misschien dat een tweede kans niet eens zo'n heel gek idee is?NieuwsFilm