Kijk uit, want volgens Vince Vaughn komt 'Dodgeball 2' nu wel heel dichtbij

Een maand geleden was er nog grote twijfel...

Arjen Rooseboom 2 december 2022 08:55 in Algemeen
Tijdens de première van zijn nieuwe Kerstfilm 'Christmas With the Campbells', liet acteur Vince Vaughn vallen dat hij openstaat voor een sequel op de letterlijk harde comedy Dodgeball uit 2004.

Medespeler Justin Long, die tevens meespeelt in 'Christmas With the Campbells', gaf een maand geleden aan dat Vaughn enkele geweldige ideeën had, maar dat tegenspeler Ben Stiller aarzelde.

Echter beweert Vaughn nu dat Stiller overtuigd is en ze alleen nog zoeken naar het juiste verhaal: "Ik weet dat Ben er ook voor openstaat. Ik denk dat hij eigenlijk in hetzelfde schuitje zit als ik en als het een heel leuk idee is om gewoon nog een keer te doen, waarom dan niet"?

Bijna 20 jaar later
Al dit geroezemoes rond de opmerkingen van eerst Long en nu Vaughn zorgt ervoor dat fans van de originele hitfilm hun hoop op een langverwacht officieel vervolg weer voorzichtig kunnen gaan koesteren.

In de lente van 2017 kwam een klein deel van de originele cast al eerder bijeen voor een speciale reünie-commercial. Bekijk deze hieronder.NieuwsFilm