Nostalgische 'Indiana Jones and the Dial of Destiny' krijgt eerste poster

Nostalgische 'Indiana Jones and the Dial of Destiny' krijgt eerste poster

Vanaf eind juni 2023 in de bioscoop...

Filmfans kregen gisteren op de CCXP-conventie eindelijk wat ze al maanden wilden zien, de trailer van het vijfde Indiana Jones-deel.


Veel details bleven lang een mysterie, van het verhaal tot zelfs de officiële titel waarvan inmiddels duidelijk is dat deze volledig luidt Indiana Jones and The Dial of Destiny (letterlijk vertaald: De Wijzerplaat van het Lot).

Ook onthulde Walt Disney Studios de eerste volledige poster voor het vijfde avontuur van Harrison Fords beroemde avontuurlijke archeoloog.

Je kunt het affiche hieronder bekijken. We zien Indiana Jones in een groot schermvullend silhouet, compleet met zijn iconische hoed.

Alles waar we op gehoopt hebben
Tot slot had producent Kathleen Kennedy in een exclusief gesprek met ComicBook nog enkele lovende woorden over voor schrijver en regisseur James Mangold die na vier delen Steven Spielberg vervangt:

"Hij heeft fantastisch werk geleverd met Indy 5. Hij en Harrison hebben een ongelooflijke relatie en ik denk dat de fans gewoon dol zullen zijn op wat zij samen hebben gemaakt. Het is echt fantastisch geworden".

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair