Zo mooi is de vrouw van Nick Jonas, die zelf ook best bekend is

Zo mooi is de vrouw van Nick Jonas, die zelf ook best bekend is

En zij is bekender dan je denkt!

"En voor je het weet, ben je 4 jaar verder. Van harte met onze trouwdag, mijn lief," schrijft Nick Jonas, de zanger uit de boyband The Jonas Brothers, op zijn Instagram. Hij deelt foto's van zijn trouwdag.

Zo ziet de de 10 jaar oudere vrouw van Nick Jonas (30) er uit. En zij is bekender dan je denkt. Op de eerste foto draagt de Indiase ster een doorschijnende trouwjurk van kant met een lange sleep. Nick Jonas loopt in een geraffineerd donker pak en drukt een kus op haar hand. Op de tweede foto lijken zij in een oosters sprookje te zitten. Zij is gekleed in traditioneel rood en hij draagt een goudkleurig pak met tulband.



Op slag verliefd
Jaren geleden was de acteur uit Jumanji The Next Level op slag verliefd, toen hij de Indiase ster voor het eerst bij een event trof. Hij wist niet wie zij was, maar ze zoog al zijn aandacht op.

Zelf nam de bekende Indiase actrice hem niet serieus, want zij zag meteen een groot leeftijdsverschil. Maar Nick Jonas hield vol en bleek een oude ziel in een jong jasje, vertelde zij later. Priyanka Chopra speelt in zowel Indiase films als Amerikaanse, zoals Matrix Resurrections.

Meerdere dagen feest
Hun bruiloft vond plaats in India en besloeg meerdere dagen. Het was een mooie mix van modern met traditioneel en veel luxe en gezelligheid. Samen hebben zij een baby, dochter Malti Marie. Op haar Instagram staat een prachtige dansfoto, beiden dragen gala-kleding. Het internationale model schrijft: "Vind jezelf een man, die jou er elke dag aan herinnert dat er van je gehouden wordt. Van harte, schat."



NieuwsFilm

meest populair