De Netflix-blockbuster 'Troll' scoort 100% op Rotten Tomatoes

De Netflix-blockbuster 'Troll' scoort 100% op Rotten Tomatoes

De perfecte 100%, maar voor hoelang?

Netflix lijkt weer goud in handen te hebben. Nog niet zo heel lang geleden verscheen de eerste trailer van Troll. Deze werd goed onthaald, maar nu scoort ook de film zelf gigantisch sterk!

De regie voor deze blockbuster lag in handen van Roar Uthaug. Hij heeft al flink wat ervaring met het maken van grootschalige films, zoals o.a. The Wave en Tomb Raider. Zijn nieuwe project, Troll, is echter misschien wel zijn beste werk. Voorlopig scoort deze namelijk een perfecte 100% score op Rotten Tomatoes!

Publiek
De 'gewone kijkers' zijn echter minder positief. Na meer dan 100 recensies staat de 'audience score' van Troll op 62%. De Tomatometer, het punt dat gegeven wordt door filmcritici, staat dan wel op een 100%, het gaat hier wel pas om 9 reviews. Een negatieve recensie zal het punt dus flink veranderen.

Troll is vanaf nu te zien is op de streamingigant. Mocht je niet weten waar de film over gaat, de synopsis luidt als volgt: "Wanneer een ontploffing in de Noorse bergen een oude trol ontwaakt, stelt de overheid de onverschrokken paleontoloog Nora aan om te voorkomen dat de trol een dodelijke ravage aanricht".



Trailer
De belangrijkste rol, naast de trol natuurlijk, is weggelegd voor Ine Marie Wilmann, o.a. bekend van War Sailor en Sonja: The White Swan. Zij speelt Nora en is ook veel te zien in de onderstaande trailer.



NieuwsFilm

meest populair