Sharon Stone is sprakeloos bij ontmoeting met de rijkste acteur ter wereld

Topmodel Alessandra Ambrosio draagt opnieuw een 'showstopper'

Een imposante lijst aan namen bij de start van het tweede Red Sea Film Festival in Saoedi Arabië maakte van sommigen een verlegen sterretje. Sharon Stone, zelf niet de minste actrice, was ronduit sprakeloos bij haar ontmoeting met de rijkste acteur ter wereld, Shah Rukh Khan.

De 56-jarige Indiase acteur en producer Shah Rukh Khan is bescheiden gebleven, maar bezit meer dan 700 miljoen euro. Met dit bedrag staat hij al jaren in de top 3 van de rijkste acteurs. De ster wordt 'King van Bollywood' genoemd. Hij is een groot filantroop en kreeg een award voor zijn werk.

Dromerig
Zoals hier bij Indian Express te lezen valt, vergat hij in zijn speech niet de iconen Oliver Stone en Sharon Stone te bedanken voor hun komst.

Shah Rukh Khan staat bekend om zijn warme, oprechte belangstelling voor anderen en pakte Sharon Stone compleet in. Zij genoot van zijn aandacht en zat later gezellig naast hem. De 64-jarige Sharon droeg zelf een tule creatie in de kleuren roze en zwart van designer Monsoori. Zij plaatste een dromerige foto op haar Instagram hieronder.



Support
Om haar Indiase collega toe te juichen op het festival, was ook Priyanka Chopra aanwezig. Priyanka heeft net een nieuw filmproject afgerond. Ze droeg een prachtige, beige gala-japon met lange vleermuismouwen. Het geheel was afgewerkt met kralen.

Alessandra Ambrosio, het topmodel van Victoria Secret, wist opnieuw alle ogen op haar te richten op het festival. De actrice uit beide Daddy's Home films droeg een showstopper en oogde sensationeel in een strakke, blauwe jumpsuit met een blauwe rok.

Verliefd
Het festival opende met de film What's love got to do with it. De film met Lily James en Shahzad Latif ging al eerder in Toronto in première. Het verhaal draait om twee vrienden met verschillende achtergronden (Brits en Indiaas) die langzaam verliefd op elkaar worden.

Het artikel in Daily Mail staat hier. Alessandra plaatste een filmpje van haar mooie verschijning hieronder op Instagram.



NieuwsFilm

meest populair