De 22-jarige dochter Willow van Will Smith is behoorlijk excentriek

Een kijkje op haar Instagram-profiel

De 22-jarige dochter Willow Smith van Will Smith is behoorlijk excentriek - en dat is misschien nog wat zacht uitgedrukt. De bedachtzame artieste baant zich voorzichtig een weg door de showbusiness met deelname aan de Red Table Talk van haar moeder, Jada Pinkett Smith, en een nieuw muziekalbum.

Willow speelt op het moment pop-punk, en werkt samen met verschillende artiesten als Tyler Cole, Avril Lavigne en Travis Barker. Een stukje van haar nieuwste muziekvideo staat hieronder op Instagram. Ook Paris Jackson, de dochter van Michael Jackson, is in het filmpje te zien.



Eigen stijl
Willow Smith heeft een eigen stijl van kleden en heeft op het moment een kaalgeschoren hoofd. Op haar Instagram is zij vaak in leer gehuld en draagt zij soms blauwe lippenstift en een blauwe pruik. Ook heeft zij voor fotoshoots vaak opvallende versieringen rond mond en ogen. Ze is overwegend gothic en comfortabel.

Willow is bovenal levendig en meedenkend met een eigen beeld van het leven dat zij mooi, maar ook heftig noemt. Haar Instagram-profiel wordt ingekopt met de tekst "gecertificeerde jonge, dappere meid" en "de waarheid is oneerlijk en ik ook".

Kwetsbaar
Bij elk berichtje is er wel bijval van andere sterren als Paris Hilton, Emily Estefan en Rumer Willis. Thuis bij haar moeder en op haar verjaardag kan zij ook verrassend anders zijn: jong en kwetsbaar onder een deken op de bank - met hond, zoals je hieronder kunt zien.



NieuwsFilm

meest populair