Monsterlijke Netflix-titel verovert in maar liefst 81 landen de koppositie

Gaat lekker...

Arjen Rooseboom 3 december 2022 23:45 in Algemeen
Je kan Netflix makkelijk beschuldigen van het uitbrengen van formulematige en vergeetbare actiethrillers waarop altijd kan worden vertrouwd om de kijkcijfers te stimuleren.

De streamingdienst lijkt momenteel echter een winnaar te zijn met het Noorse Troll. Niet alleen heeft het fantasy-epos van regisseur Roar Uthaug (Tomb Raider) momenteel een perfecte 100% score op Rotten Tomatoes, het is een gigantische hit in alle uithoeken van de wereld.

Volgens 'FlixPatrol' is de monstermovie sinds zijn debuut gisteren nu al de meest bekeken speelfilm geworden in 81 landen over de gehele aardbol en staat overal op nummer #1. Kijken we naar waar allemaal de Top-10 is gehaald, dan komen we op 89 landen.

Gewoon-simpel-wegkijk-popcornspektakel
Troll vertelt het verhaal van een eeuwenoud monster dat ontwaakt in een Noorse berg door een groep moderne onderzoekers en zich een weg baant richting de hoofdstad Oslo.

Een groep onwaarschijnlijke helden moet vervolgens samenwerken om te voorkomen dat hij alles en iedereen op zijn pad vernietigt voordat het te laat is!NieuwsFilm