Zack Snyder plaatst typische video na voltooien 'Rebel Moon'-opnames

Het filmproces heeft maar liefst 8 maanden geduurd...

Arjen Rooseboom 3 december 2022 10:39 in Video
Zack Snyder begon in april met de productie van zijn epische sciencefiction-fantasiespektakel Rebel Moon en hij kondigde gisteren aan dat de belangrijkste opnames officieel zijn afgerond.

Hiervoor ging de regisseur naar 'VERO' om de gelegenheid te herdenken en een korte video van de set te delen die je kunt bekijken door hier te klikken.

"Bedankt aan iedereen die aan de opnames heeft gewerkt. Ik voel me nederig door jullie kunstenaarschap, toewijding, ongelooflijke harde werk en vriendschap. Zonder jullie zou er simpelweg geen film zijn. Dus nogmaals mijn dank!!! schrijft hij erbij. De video laat zien hoe actrice Bae Donna contemplatief kijkt te midden in een veld van slow-motion pluisjes.

Castleden en verhaaldetails
Alles speelt zich af in een vredige kolonie aan de rand van de melkweg, die wordt bedreigd door de legers van een tirannieke regent genaamd Belisarius. De wanhopige kolonisten sturen een jonge vrouw met een mysterieus verleden op pad om krijgers van naburige planeten te zoeken om hen te helpen stand te houden.

Rebel Moon wordt geleid door hoofdrolspeelster Sofia Boutella met ondersteuning van onder andere Charlie Hunnam, Ray Fisher, Djimon Hounsou, onze eigen Michiel Huisman en Anthony Hopkins als robot.NieuwsFilm