Jamie Lee Curtis gaat na 20 jaar nóg een vervolg op een monsterhit maken

Althans, ze is héél dicht bij een akkoord...

Arjen Rooseboom 3 december 2022 23:45 in Algemeen
Actrice Jamie Lee Curtis is weer helemaal terug dankzij de recente Halloween-trilogie. Maar er is een andere hit die ook definitief uit de mottenballen gehaald gaat worden, Freaky Friday.

De comedy uit 2003 was een groot succes aan de kassa en de derde verfilming van het verhaal, na de versie uit 1976 met Jodie Foster en Barbara Harris en een minder succesvolle tv-remake.

Nu ook tegenspeelster Lindsay Lohan de weg omhoog weer heeft gevonden, vindt Curtis (die het haar favoriete film noemt) het tijd worden om Disney-fans een vervolg te geven. En deze lijkt dichterbij dan ooit.

Freaky Friday 2
Zo zegt de 64-jarige screamqueen: "Er zou eerlijk gezegd niets zijn waar ik meer van houd dan weer met Lindsay te kunnen werken en nu onze tijd weer te delen op deze leeftijd. We zijn aan het praten... heel veel en goed aan het praten".

"Ik zou graag zien dat Lindsay de hete oma wordt en ik zou graag zien dat ik vandaag de dag met peuters probeer om te gaan. Laat mij die oude oma zijn die van plaats wisselt en dan wordt Lindsay de sexy oma. Hubba hubba"!

Lohan bevestigde eerder al haar enthousiasme en dat er een reële mogelijkheid was op een tweede deel: "We hebben erover gesproken. Jamie schrijft en je raakt meteen opgewonden en afgeleid".

NieuwsFilm