Fantheorie: Deze geliefde Guardian gaat 'Volume 3' niet overleven

Het is onvermijdelijk...

Arjen Rooseboom 3 december 2022 12:33 in Algemeen
Na het bekijken van de nieuwe trailer van Guardians of the Galaxy 3 (die onlangs verscheen) zijn vele fans ervan overtuigd dat de franchise het favoriete personage Rocket Raccoon zal gaan doden.

De eerste beelden voor Marvel's aankomende blockbuster toonde zoals verwacht een combinatie van comedy en avontuur, maar zeker is dat er ook hartverscheurende momenten zullen plaatsvinden.

We zagen Star-Lord en Mantis die in tranen uitbarsten, een flashback naar Rocket als baby en diezelfde Rocket die in volledige oorlogsmodus zegt: "Ik ben klaar met rennen".

Daarnaast bevatte het een surrealistisch shot van Rocket dat eruitziet alsof het een droom of het hiernamaals kan zijn. Één plus één is twee?

Rockets achtergrondverhaal belangrijk aandachtspunt
Tevens werd er een ander belangrijk personage uit de comics geïntroduceerd: Lylla, de vriendin van Rocket, een genetisch gemodificeerde otter.

Ze verschijnt aan het einde waarin beiden een emotionele omhelzing delen. Het is vooralsnog onduidelijk of het hier om een reünie of een flashback gaat. De stem van Rocket wordt wederom ingesproken door Bradley Cooper.NieuwsFilm