'Spice Girl' Mel B haalt uit naar 'biggest d*ckhead' James Corden

Opnieuw een bekendheid die de 'Cats'-acteur niet mag.

FilmTotaal 3 december 2022 12:59 in Celebrity
Mel B, voornamelijk bekend van de Spice Girls, was recentelijk te gast bij de Engelse show 'The Big Narstie Show'. Hier werd haar gevraagd wie de 'biggest d*ckheads' zijn die zij is tegenkomen is haar lange carrière. Lang hoefde ze hier niet over na te denken.

Zo begint de zangers: "Er zijn er wel een paar. Halliwell bijvoorbeeld ['Ginger Spice' van de Spice Girls-groep]. Ik hou gigantisch veel van haar, maar ze kan ook echt héél vervelend zijn". Daarna noemde Mel B James Corden.

Naar
Corden, voornamelijk bekend van 'The Late Late Show', maar ook van films als Cats en The Prom, kwam nog niet zo heel lang geleden onder vuur te liggen wanneer Keith McNally, de eigenaar van het geliefde Balthazaar-restaurant in New York, uithaalde naar de acteur, die zich vaker behoorlijk vervelend heeft gedragen. Dat artikel staat hier. McNally deelde toen nog het onderstaande bericht.Nu deelt ook Mel B een soortgelijk verhaal. Zo vervolgt ze: "Ik denk dat het belangrijk is dat je altijd vriendelijk omgaat met de mensen met wie je werkt. Of het nu gaat om het productieteam, de cameramensen, de licht en geluidsafdeling, iedereen is belangrijk. We werken allemaal aan hetzelfde project, dus je moet altijd aardig zijn, maar dat is hij niet".

Gedrag
Wat er precies is gebeurd dat zegt Mel B helaas niet. Ze laatste keer dat ze Corden trof was in zijn 'The Late Late Show' in 2018. Misschien dat het toen dus ergens mis is gegaan. Corden is echter al vaker onder vuur komen te liggen vanwege zijn gedrag. Zo schijnt het dat hij zich veel anders gedraagt wanneer de camera's niet draaien en behoorlijk snel vervelend doet naar iedereen om zich heen.

NieuwsFilm