3 spannende thrillers op Netflix om direct te gaan kijken

3 spannende thrillers op Netflix om direct te gaan kijken

3 films waar het wel eens slecht zou kunnen aflopen.

Op Netflix staan allerlei horrorfilms en thrillers. Hieronder zetten we drie films op een rij die toch best wat onheil voorspellen. Misschien iets voor vanavond.

Resident Evil: Welcome to Raccoon city

Regie: Johannes Roberts | Hoofdrollen: Tom Hopper, Kaya Scodelario, Neal McDonough | Kijk nu



Raccoon City was ooit de thuisstad van de Umbrella Corporation, maar na het plotselinge vertrek van het grote farmaceutische bedrijf is de stad veranderd in een verlaten en woeste stad, waar iets kwaadaardigs schuilgaat onder de oppervlakte. Als dat kwaad uitbreekt, moet een groep overlevenden samenwerken om de waarheid achter Umbrella te onthullen, en alle krachten bundelen om de volgende ochtend te halen.

Hotel Mumbai

Regie: Anthony Maras | Hoofdrollen: Armie Hammer, Dev Patel, Jason Isaacs | Kijk nu



In 2008 vond er gedurende 68 uur een terroristische aanslag plaats op het Taj Mahal Palace Hotel in India. Honderden mensen werden gegijzeld gehouden in het gebouw door Islamitische extremisten. Uiteindelijk kwamen 164 mensen om het leven en vielen er 308 gewonden.

Spiderhead

Regie: Joseph Kosinski | Hoofdrollen: Chris Hemsworth, Miles Teller, Nathan Jones, Jurnee Smollett | Kijk nu



In de nabije toekomst krijgen gevangenen de kans om vrijwillig mee te doen aan medische experimenten. In ruil daarvoor wordt hun straf ingekort. Een van die subjecten krijgt een drug dat hem nieuwe gevoelens van liefde geeft en daardoor bevraagt hij de realiteit van zijn emoties.

NieuwsFilm

meest populair