Jennifer Garner beleefde exclusief diner in het Witte Huis met dochter

Jennifer Garner beleefde exclusief diner in het Witte Huis met dochter

Het voelde als een droom

Jennifer Garner en haar dochter Violet Affleck genoten van een heel speciaal moeder-dochter-uitje. Jennifer nam haar oudste kind mee naar een State Dinner in het Witte Huis in Washington.

Het is een kans die zich zelden voordoet en Jennifer gunde haar dochter die eer. De 17-jarige Violet straalde dan ook in een zwarte jurk met hartjes. Jennifer koos voor een bijpassende, zwarte japon. Foto's staan hier in het artikel van People en hieronder.



Een droom
Jennifer Garner plaatst een paar foto's en een filmpje op haar Instagram en schrijft: "Gisteravond voelde als een droom. Dank dat ik erbij mocht zijn. Mijn lieve date en ik zullen het ons blijven herinneren."



Exclusief diner
Ongeveer 400 VIP's mochten aanschuiven voor een exclusief staatsdiner in gezelschap van de Amerikaanse president, Joe Biden, en zijn vrouw. Ook de Franse president Macron was aanwezig met zijn vrouw. Andere sterren als Ariana DeBose, John Legend, Chrissy Teigen en Stephen Colbert waren bij het diner met live-muziek van John Baptiste.

Ariana DeBose deelde meer indrukken van de avond op haar Instagram hieronder en vertelt dat zij genoot van alle aanwezigen en de kerstsfeer. Ook zij droeg een prachtige, zwarte jurk.



NieuwsFilm

meest populair