Releasedatum voor trailer 'Spider-Man: Across the Spider-Verse' aangekondigd

De sequel op het bejubelde 'Into the Spider-Verse' verschijnt volgend jaar...

Spider-Man: Across the Spider-Verse, het vervolg op de bejubelde animatietopper Into the Spider-Verse (2018) heeft een aantal nieuwe geruchtmakende afbeeldingen op sociale media geplaatst.

We zien de personages Miles Morales (stem van Shameik Moore) en Gwen Stacy (stem van Hailee Steinfeld) die zich midden in een romantisch moment bevinden, beiden gekleed in hun superheldenkostuums.

Fans wachten nog steeds een op een eerste officiële trailer en de woorden 12.13 lijken te impliceren dat deze halverwege december gaat verschijnen.


Voorafgaan aan 'Avatar: The Way of Water'?
In een recent interview met EMPIRE MAGAZINE vertelden producers Phil Lord en Chris Miller hoe de jongeren voor elkaar vallen: "Er is spanning om hun vriendschap intact te houden en deze niet te riskeren vanwege hun verlangens. Dat is echt een interessante plek om te ontdekken".

"Miles gaat door verschillende fasen in zijn leven. Nu heeft hij vertrouwen, maar hij begint te ontdekken waar zijn plaats in de wereld is en voelt zich klaar voor zijn volgende uitdagingen. Hij wil graag het nest verlaten".

"Hij moet erachter komen wie hij is, wie ertoe doet en wat écht belangrijk is. Als tiener zijn dat veel van de gewoonlijke vragen die je jezelf stelt en dit speelt hier op een grote, multidimensionale superheldenschaal".



NieuwsFilm

meest populair