3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

The Babysitter (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: McG | Cast: Samara Weaving, Judah Lewis, Bella Thorne, e.a. | Kijk direct
De twaalfjarige Cole is tot over zijn oren verliefd op zijn oppas Bee. Op een avond besluit hij op te blijven om stiekem naar haar te kunnen gluren, maar dat had hij beter niet kunnen doen. Cole ontdekt namelijk dat Bee lid is van een sekte en andere leden heeft uitgenodigd in zijn huis. Wanneer zij Cole ontdekken, moet hij vechten voor zijn leven.



Spiderhead (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joseph Kosinski | Cast: Chris Hemsworth, Miles Teller, Jurnee Smollett, e.a. | Kijk direct
Wetenschapper Steve Abnesti runt een afgelegen gevangenencomplex waar hij experimenteert op de gevangenen. Zij krijgen injecties toegediend en moeten verschillende onderzoeken doen in ruil voor strafverkorting. Een van de gevangenen, Jeff, dreigt alleen een einde te maken aan die experimenten. Hij trekt zich het lot van medegevangene Lizzy aan en probeert haar te redden.



Hitman's Wife's Bodyguard (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Patrick Hughes | Cast: Salma Hayek, Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, e.a. | Kijk direct
Bodyguard Michael Bryce en huurmoordenaar Darius Kincaid, zijn aartsvijand, zijn opnieuw op elkaar aangewezen. Ditmaal om Sonia, de vrouw van Kincaid, te beschermen. Deze oplichtster blijkt alleen nog veeleisender en krankzinniger dan haar echtgenoot. Ondertussen moet het drietal een wraakzuchtige Griekse miljonair zien te stoppen.




Meer kijktips nodig?



NieuwsFilm

meest populair