3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Nederland is sinds maart een streamingdienst rijker: HBO Max. Op dit platform is volop leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Godzilla vs. Kong (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Adam Wingard | Cast: Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall, e.a. | Kijk direct
Godzilla is op oorlogspad en niks lijkt hem te kunnen stoppen. Iedereen vraagt zich af wat hem tot deze waanzin heeft gedreven. Er lijkt maar één optie te zijn om Godzilla te stoppen: Kong. Een keiharde strijd tussen de twee titanen volgt. Achter de schermen blijkt een geheime organisatie de boel te manipuleren om een grotere oorlog te ontketenen.



Don't Worry Darling (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Olivia Wilde | Cast: Florence Pugh, Harry Styles, Chris Pine, e.a. | Kijk direct
In het stadje Victory werken alle mannen aan een geheim project in de woestijn en zorgen alle vrouwen voor het huishouden en de kinderen. Het leven is er te mooi om waar te zijn. Ook Alice en haar man Jack wonen in Victory. Alice heeft echter steeds vaker het gevoel dat er iets niet helemaal klopt. Ze gaat op onderzoek uit en leert de gruwelijke waarheid over haar werkelijke bestaan.



Annabelle: Creation (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: David F. Sandberg | Cast: Talitha Bateman, Lulu Wilson, Stephanie Sigman, e.a. | Kijk direct
Twaalf jaar na de dood van zijn dochtertje biedt een poppenmaker onderdak aan een non en zes meisjes uit een gesloten weeshuis. Een vreemde door hem gemaakte pop betekent het begin van een nachtmerrie. De pop, genaamd Annabelle, blijkt namelijk bezeten te zijn en iedereen is een mogelijk doelwit.




Lees ook direct:



NieuwsFilm

meest populair