De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Jeffrey Kouters 2 december 2022 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Lady Chatterley's Lover (2022)
Regie: Laure de Clermont-Tonnerre | Cast: Emma Corrin, Jack O'Connell, Matthew Duckett, e.a. | Kijk direct
Aristocrate Constance zit gevangen in een liefdeloos huwelijk met Clifford. Nadat Clifford half verlamd terugkomt van de oorlog, zorgt ze voor hem en zijn landgoed. Wanneer ze hun nieuwe jachtopziener Oliver ontmoet, gaat er een vuurtje in haar branden. Constance stort zich in een teder avontuur met hem. Hun liefde doet haar dromen van een ander leven.Midway (2019)
Regie: Roland Emmerich | Cast: Ed Skrein, Patrick Wilson, Woody Harrelson, e.a. | Kijk direct
Nog geen halfjaar na het bombardement van Pearl Harbor, gaan de overgebleven Amerikaanse troepen opnieuw de strijd aan tegen de Japanners. De mariniers van beide landen proberen in een beslissende slag de Stille Oceaan in handen te krijgen. De Amerikanen moeten daarvoor het strategische eiland Midway zien te beschermen om het tij van de oorlog te kunnen keren.Gone Baby Gone (2007)
Regie: Ben Affleck | Cast: Casey Affleck, Morgan Freeman, Michelle Monaghan, e.a. | Kijk direct
Wanneer het vierjarige meisje Amanda wordt vermist en de politie niet echt behulpzaam is, huurt haar tante privédetectives Patrick Kenzie en Angie Gennaro in om de zaak te onderzoeken. Al snel komen ze achter tal van onvoorziene wendingen en blijkt niets wat het lijkt. Uiteindelijk zetten ze alles op het spel in hun zoektocht om haar te vinden. Hun relatie, hun verstand en zelfs hun levens.
Lees ook:NieuwsFilm