De Marvel-mutanten komen naar Phase 5 van het Marvel Cinematic Universe

De Marvel-mutanten komen naar Phase 5 van het Marvel Cinematic Universe

Kevin Feige belooft dat er meer mutanten in Phase 5 zitten, maar zegt niks over de X-men.

Marvel-frontman Kevin Feige vertelde in een interview bij CCXP2022 dat Phase 5 van het MCU nog meer mutanten zou bevatten. Welke personages dit zouden kunnen zijn en of ze misschien al een link hebben naar de X-Men vertelde Feige uiteraard niks over, maar met in ieder geval de komst van Deadpool hoeven we niet al te lang meer te wachten.

"We hebben er al een paar ontmoet, er is er een met de naam Namor die je misschien onlangs hebt ontmoet. Dus er komen er nog meer, ja!," vertelde Feige.

Mutanten in Phase 4
Phase 4 is zojuist afgerond met Black Panther: Wakanda Forever en heeft heel wat ups en downs gehad. Iets wat frequent voorkwam in deze Phase waren gek genoeg al de mutanten, ook al was een X-men-film nog niet in zicht.

De eerste hint naar de X-men was in Wandavision op Disney+. Hierin keerde Evan Peters (Dahmer) op eerste gezicht terug als zijn personage Quicksilver uit de X-men-films van 20th Century Studios. Men dacht toen al dat dit iets met het multiversum te maken had, maar het bleek aan het einde van de serie een flauwe grap te zijn en bleek Peters een personage genaamd Ralph Boner te spelen.

De eerste (echte) mutant was ook een bekend gezicht, namelijk Patrick Stewart als Professor X in Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Dit was misschien een andere versie dan degene die we kennen uit de X-men-films, maar het was de eerste keer dat we een mutant in het MCU zagen.

Verder bleek dat Ms Marvel in het MCU een mutant is. In de stripboeken is zij een inhuman, maar na de geflopte serie uit 2017 wilt de studio steeds minder gebruik maken van deze personages.

Ten slotte zagen we in Wakanda Forever dat Namor ook een mutant is. Dit is wel in lijn met de stripboeken. Hij is namelijk de allereerste mutant in de geschiedenis van Marvel.

Hieronder zie je de nieuwe trailer van Ant-Man & The Wasp: Quantumania. Met deze film gaat Phase 5 van het MCU op 15 februari van start.



NieuwsFilm

meest populair