Keanu Reeves over zijn aandeel in 'Ballerina' en of deze 'John Wick 5' vervangt

Keanu Reeves over zijn aandeel in 'Ballerina' en of deze 'John Wick 5' vervangt

Hij duikt gelukkig niet alleen even kort op...

De 'John Wick'-franchise heeft zich in minder dan 10 jaar neergezet als een geliefde actiereeks die in rap tempo uitgebreid wordt. Dit alles dankzij creatieve strak gechoreografeerde vechtscènes.

Zo verschijnt er in maart een vierde deel in de officiële tijdlijn met Keanu Reeves als de bikkelharde huurmoordenaar, is er een televisieserie (o.a. met Mel Gibson) in ontwikkeling over het beruchte hotel 'The Continental' en dan is er natuurlijk nog de spin-off Ballerina met Ana de Armas.

De opnames zijn inmiddels in volle gang, een releasedatum is onbekend, maar dat Reeves opnieuw zijn opwachting maakt als Wick, staat vast. De acteur verscheen onlangs op de CCXP en meldde daar het een en ander over het verhaal en zijn eigen aandeel dat meer is dan een cameo:

"Het speelt zich af tussen 'Chapter 3' en 'Chapter 4' en ik zit in een paar scènes. Ana speelt Rooney, een vrouw die haar verleden probeert te begrijpen en op zoek is naar wraak nadat haar vader vermoord is die een tatoeage droeg. En we weten inmiddels dat een tatoeage foute boel is".

Het personage van De Armas werd eerder al kort geïntroduceerd in John Wick: Chapter 3 - Parabellum, gespeeld door danseres Unity Phelan tijdens een balletrecital, maar ze had verder geen sprekende rol.

Denkend aan de lange termijn
Ook gaat het gerucht rond dat Ballerina de vervanger wordt van het geplande 'John Wick 5'. Aangezien een behoorlijk deel van de castleden uit de vorige 'Wick'-films zullen verschijnen, klinkt dit niet onwaarschijnlijk.

Hoewel het vooruitzicht dat Reeves wordt ingewisseld voor De Armas als leider sommige fans misschien zorgen baart, kan het een verfrissende update van de formule zijn die nu al vier keer hetzelfde trucje doet.



NieuwsFilm

meest populair