De 22-jarige dochter van Kate Winslet bepaalt zelf wel hoe zij acteert

De 22-jarige dochter van Kate Winslet bepaalt zelf wel hoe zij acteert

Ellende rond social media.

Kate Winslet filmde een moeilijk drama over mentale gezondheid. Het bleek extra moeilijk, omdat haar eigen dochter gecast was als filmdochter.

De 47-jarige ster die ook in Avatar: The Way of Water speelt, acteert voor het eerst met haar 22-jarige dochter, Mia Threapleton, in de tv-drama I am Ruth. Deze film over de ellende rond social media zal ergens deze maand te zien zijn in Groot-Brittannië.

Jongere generatie
Eerlijk vertelt zij in de talkshow Lorraine dat haar dochter vaak geen advies wilde van haar: "Wij klikten qua werkhouding. Ik hou ervan om met jongere acteurs samen te werken. Ik was in staat haar de technische details te laten zien, zoals trucjes die ikzelf in de loop der tijd geleerd heb."

"Maar qua inzet had zij mij helemaal niet nodig! Bij sommige dingen vond zij zelfs dat ik mijn mond moest houden. Zij zou het zelf wel doen."

"Eigenlijk was het een prachtige ervaring om met haar samen te werken. Ik was erg onder de indruk van haar moed. Ze is erg krachtig."

"Ik vind deze jongere generatie acteurs sowieso goed. Zij hebben een natuurlijke houding als het draait om acteren. Zij zijn dapperder en zij hebben een stem. Ook durven zij op te komen voor zichzelf. En zij hebben een kracht, die ik nooit gehad heb."

De video bij Lorraine staat op Instagram en hieronder.



NieuwsFilm

meest populair