Captain Carter-actrice twijfelt over haar terugkeer in het Marvel Cinematic Universe

Captain Carter-actrice twijfelt over haar terugkeer in het Marvel Cinematic Universe

Keert Peggy Carter ooit terug?

Hayley Atwell twijfelt of haar geliefde MCU-personage Peggy Carter ooit nog terugkeert in een nieuwe film of serie. De actrice vertelt hier in details over in een interview met Digital Spy.

Atwell vertelde het volgende over een potentiële terugkeer: "Het is zo grappig, want weet je, ik deed dat 10 jaar geleden, en ik hou van haar omdat ik van de mensen hou, en je weet nooit [of er meer zou kunnen zijn]."

"Het hangt ervan af wat Marvel, en wat het publiek wil... Ik ben een bewaarder van haar. Vergeleken met de rest van mijn carrière en alles wat ik heb gedaan of mijn toneelwerk en het doen van Mission: Impossible nu en alle diversiteit aan rollen die ik heb gespeeld, en de diversiteit die ik mag verkennen, en om complexere rollen en schurken en veel verschillende dingen te kunnen spelen - ze is niet meer van mij."

"Ze leeft in de wereld van mensen die haar in hun hart hebben opgenomen. En dat is mooi. Maar het is zoiets als: ja, je hebt geen controle over de impact die een bepaalde rol heeft op de rest van de wereld."

Captain Carter
Atwell maakte vorig jaar in de animatieserie What If...? haar debuut als een variant van Peggy Carter die de rol van Captain America kreeg in plaats van Steve Rogers, genaamd Captain Carter. Dit jaar keerde Atwell nogmaals terug als Captain Carter in het MCU als lid van de Illuminati in Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Atwell had het volgende te zeggen over de versie van Captain Carter in Doctor Strange: "Het was zeker niet het traject dat ik voor me had voor Peggy. Ik zou zeker willen dat ze meer te doen had."

Of Peggy Carter nou terugkeert of niet is voorlopig een kwestie van afwachten. Hayley Atwell is recent druk geweest met het filmen van de nieuwe 'Mission: Impossible'-films. Bekijk hieronder de trailer van Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One, waar Atwell haar debuut maakt.



NieuwsFilm

meest populair