Hollywood-ster Tyler Perry bouwt dit 'huisje' voor $100 miljoen

De acteur uit 'Madea' behoort tot de rijkste acteurs ter wereld

Tyler Perry timmert aan de weg als acteur, scenarioschrijver, producent en regisseur. De meesten kennen de 53-jarige artiest van zijn verzonnen personage Madea uit films als A Madea Homecoming.

Nou heeft deze Hollywood-grootheid het heel goed gedaan. Tyler Perry behoort dan ook tot de rijkste acteurs ter wereld. Vooral zijn enorme huis van $100 miljoen valt op, zoals te zien is op Instagram hieronder.

Frans paleis
Het landhuis lijkt meer op een Frans paleis met een enorm park en oprijlaan. Een van de reacties bij de foto's zegt dat het stuk grond van Tyler Perry niet past bij de rest van het natuurgebied. Kennelijk woont hij een flink stuk bij zijn buren vandaan, midden in een bos.

Ook zijn een aantal reacties negatief, want waarom zou je nou zo met je geld gooien? Feit is, dat Tyler Perry dat vermogen heeft en ervan geniet. Hij is overigens een van de vele sterren met zo'n landgoed.

Straatarm
De artiest was ooit straatarm en laat zien wat er kan gebeuren als je consequent werkt en alle rechten bezit van de content die je maakt. Zijn stukje grond is nog in ontwikkeling, maar bevat volgens Showbiz Cheat Sheet onder meer 8 slaapkamers en 12 badkamers. Buiten is plek voor een groot zwembad en een landingsbaan voor zijn privé-vliegtuig.

Bekijk hier de foto's van het enorme landgoed

NieuwsFilm

meest populair