Net als in 'Desperate Housewives' pimpelt Eva Longoria met beroemde vriendin

Net als in 'Desperate Housewives' pimpelt Eva Longoria met beroemde vriendin

Al jaren goed bevriend

"Slechts twee Desperate Housewives," schrijft Eva Longoria op haar Instagram. Op de foto heft zij een wijnglas met Victoria Beckham.

Het had ook zo een momentje kunnen zijn uit de succesvolle serie van Eva Longoria. Beiden zitten in de keuken en dragen een kamerjas en hebben nog spelden in het haar. De sterren maken zich klaar voor het British Vogue Forces for Change diner. Op de tweede foto knuffelen zij het zoontje van Eva, de actrice uit de succesvolle serie Desperate Housewives.

Stijlvol
Op de andere foto's ogen beide sterren stijlvol in hun jurken. Beide jurken komen uit de eigen collectie van Victoria Beckham.

De 47-jarige actrice uit Dora, The Lost City of Gold draagt een nauwsluitende, asymetrische jurk in het zwart. De 48-jarige zangeres van de Spice Girls draagt ook een nauwsluitende, asymetrische jurk in zwart met wit. Haar voorkant is speels en de achterkant geraffineerd vrouwelijk met een lange sleep.



Bevriend
Beide dames zijn al jarenlang goed bevriend en hebben zin in hun 'girls night out'. Gekscherend bericht Victoria Beckham op haar Instagram hieronder: "Heb ik jou niets geleerd? Wij poseren al jaren samen. Hou van je!"

Lachebek Eva, die niet naar wens poseerde, antwoordt: "Ik probeer het!"

Veel mensen begrijpen de jurk niet van Victoria, maar Reese Witherspoon zet wat emoji's neer waaruit blijkt dat zij de dames er waanzinnig goed uit vindt zien.



NieuwsFilm

meest populair