Jonah Hill en Eddie Murphy in trailer aanstaande Netflix-komedie 'You People'

Heeft de streamingdienst weer goud in handen?

Netflix weet elke keer weer grote projecten te scoren en You People is zeker geen uitzondering op de regel. Nu heeft de streaminggigant de eerste teaser trailer onthuld van deze film.

Het gaat hier om het regiedebuut van Kenya Barris. In deze romantische komedie zijn de hoofdrollen weggelegd voor Eddie Murphy, Jonah Hill, Nia Long en Lauren London.

Verhaal
De film volgt het kersverse koppel Ezra Cohen (Hill) en Amira Mohammed (London). Ze zijn dolgelukkig, maar voordat ze de relatie naar een hoger niveau kunnen tillen, moet Ezra Amira's ouders weten te overtuigen.

Een makkelijke taak is dit echter alles behalve. De ouders van Ezra zijn joods en progressief, terwijl de vader en moeder van Amira juist moslim en conservatief zijn. Dat gaat voor bijzondere taferelen zorgen. Bekijk hieronder het 'voorproefje'.



Ontvangst
De trailer werd sterk onthaald en werd binnen 24 uur op YouTube al meer dan 4,5 miljoen keer bekeken. Lang hoeven we ook niet meer op You People te wachten. De film zal vanaf 27 januari 2023 op Netflix te zien zijn. We kunnen er beter ook maar van genieten, want het lijkt erop dat we Hill daarna een tijdje niet meer zullen zien...

NieuwsFilm

meest populair