Veel kritiek op James Cameron vanwege dubieuze testosteron uitspraken

Veel kritiek op James Cameron vanwege dubieuze testosteron uitspraken

De nodige mensen noemen de regisseur behoorlijk 'woke'.

Miljoenen filmfanaten kunnen niet wachten op het Avatar-vervolg The Way of Water. Regisseur James Cameron is nu dan ook druk bezig met het promoten van zijn nieuwe blockbuster, maar nu zegt de filmmaker iets waar hij veel kritiek voor krijgt.

Zowat elke dag komt er wel weer een nieuwsartikel van Cameron langs op FilmTotaal. Zo zei hij recentelijk nog dat het zou kunnen dat het nooit van een derde Avatar-film komt, maar als het aan hem ligt vindt hij zelfs 'een leerling' die het stokje kan overnemen voor het 7de en 8ste deel. Nu zorgt de regisseur echter voor de nodige gefronste wenkbrauwen.

Testosteron
Tijdens een recent gesprek met The Hollywood Reporter zegt de legendarische regisseur het volgende: "Ik heb de nodige dingen gedaan in mijn jonge jaren die ik nu niet meer zou doen. Toen ik nog jong was, heb ik risico's genomen omdat ik een wilde man was, vol met testosteron. Ik heb testosteron altijd gezien als een gif dat je je lichaam uit moet werken".

Deze reactie werd hem absoluut niet in dank afgenomen. Op sociale media krijgt de filmmaker het dan ook flink voor de kiezen. Bekijk enkele reacties hieronder.









Boycot
Sommige mensen zeggen nu dan ook dat ze The Way of Water zullen boycotten. Mocht jij wel nog gewoon interesse hebben in de film maar de trailer gemist hebben, deze kan je hieronder alsnog bekijken.



NieuwsFilm

meest populair