Jessica Chastain gespot met 2 andere mooie vrouwen tijdens drankfeestje

Jessica Chastain gespot met 2 andere mooie vrouwen tijdens drankfeestje

De actrice heeft het zo te zien behoorlijk goed naar haar zin!

Het komt wel vaker voor dat bekende acteurs en actrices kiekjes posten op sociale media. Nu is het weer raak. Jessica Chastain heeft het namelijk goed na de zin op een feestje met twee andere mooie vrouwen. Dat is wel duidelijk te zien aan de onderstaande foto.

De geliefde actrice, o.a. bekend van The Help, Zero Dark Thirty en The Eyes of Tammy Faye (voor laatstgenoemde won ze zelfs eerder dit jaar een Oscar), was uitgenodigd op het prestigieuze evenement georganiseerd door het bekende champagnemerk Moët & Chandon.

Kiekje
Zo te zien heeft Chastain wel een gezellige avond gehad. Op haar Instagram-pagina bedankt de actrice de organisatoren van het feestje dat zij uitgenodigd was. Blij was ze zeker, want ze staat dan ook stralend op de foto, waarin ze een kort jurkje aan heeft en hoge hakken. Oordeel zelf maar!



Meerdere bekendheden
Chastain was echter zeker niet de enige beroemdheid aanwezig op het evenement. Zo waren er vele andere VIPS, zoals o.a. acteur Daniel Kaluuya, toptennisser Roger Federer en het bekende model Emily Ratajkowski (over wie de laatste tijd behoorlijk veel over te doen is). Bekijk deze foto's hieronder.



Bekijk de afbeeldingJennifer Lopez
Jennifer Lopez met super laag decolleté

Bekijk de afbeeldingGaby Blaaser
Gaby Blaaser toont haar ronde vormen aan heel Instagram


NieuwsFilm

meest populair