Bijna griezelige Rita Ora met merkwaardige make-up op Instagram

Bijna griezelige Rita Ora met merkwaardige make-up op Instagram

Net een zeepaardje

Rita Ora had een bijna griezelige look op Instagram. De merkwaardige make-up maakte een hoop reacties los onder haar kijkers op social media.

De opmerkingen varieerden bij het onderstaand bericht van "Wat verschrikkelijk" en "Wat is er aan de hand" tot "Je lijkt net een alien" en "Zo leuk en uniek".



Wat was er aan de hand?
Rita Ora werd gereed gemaakt voor The British Fashion Awards en droeg voor de gelegenheid een doorzichtige creatie van ontwerper Nensi Dojaka. De rode jurk met lingerie zou passend aan het strand zijn geweest.

Rita Ora wilde dan ook haar make-up aangepast hebben naar een zeemeermin-achtige look. Op het filmpje hieronder laten zij zien, dat er rond de wenkbrauwen een masker wordt opgeplakt en bijgewerkt. Ook de lipkleuren worden aangepast, waardoor Rita Ora op een breekbaar zeepaardje lijkt. Alles voor de kunst.

Het artikel van Vogue staat hier. Het filmpje staat hieronder en op Instagram. Rita Ora krijgt bij het commentaar bijval van onder meer Paris Hilton en Vanessa Hudgens en haar eigen liefje Taika Waititi.



NieuwsFilm

meest populair