Catherine Zeta-Jones in jurk met superlaag decolleté op Insta-foto

Catherine Zeta-Jones in jurk met superlaag decolleté op Insta-foto

De bekende actrice nu te zien in Disney+-serie.

Actrice Catherine Zeta-Jones is bijzonder bekend in Hollywood. Ze speelde al in vele films en series en is ook nog eens een getrouwd met Michael Douglas. Binnenkort heeft ze een rol in de nieuwe Disney+-serie National Treasure: Edge of History.

Overigens zagen we haar recent nog in de Netflix-serie Wednesday als Morticia Addams en verleden jaar dook ze nog op in de serie Prodigal Son. De in Swansea, Verenigd Koninkrijk geboren actrice heeft er dus weer zin in.

Haar beste/bekendste films zijn Chicago, Traffic, The Mask of Zorro en Side Effects. Voor haar rol in Chicago uit 2002 won ze zelfs een Oscar voor Beste vrouwelijke bijrol.

Opvallende op de rode loper
"Zoveel plezier!!! Aangekomen bij de première van National Treasure: Edge of History," schrijft de actrice bij een foto vanaf de rode loper tijdens de première van de serie die volgt op de eerdere National Treasure-films.

Volgende week start de serie National Treasure: Edge of History op Disney+. Via onderstaande links de foto en beelden van de opvallende Catherine.


Zien hoe de 53 jarige Catherine Zeta-Jones eruit ziet in haar jurkje? Check dan hier de foto en hier de video op haar Instagram-pagina.


Bekijk de afbeeldingBekijk ook: Abbey Hoes
Abbey Hoes gooit haar billen in de strijd op Insta-foto's

Bekijk de afbeeldingBekijk ook: Kim Feenstra
Kim Feenstra op Insta-foto's waar je mond van openvalt


Copyright: BSR Agency

NieuwsFilm

meest populair