Midden-aarde op Airbnb: reserveer een hobbithol in de Gouw!

Midden-aarde op Airbnb: reserveer een hobbithol in de Gouw!

What about second breakfast?

Waan jezelf voor even in Midden-Aarde met deze unieke kans om in de Gouw te overnachten! Enkele exclusieve gasten kunnen namelijk binnenkort blijven slapen in Hobbiton, oftewel de de fysieke filmlocatie voor zowel de films van The Lord of the Rings als The Hobbit. Een klein probleempje: je moet wel helemaal naar Nieuw-Zeeland ervoor.

Vanaf 13 december wordt Hobbiton geopend als overnachtingslocatie. Gelegen in de prachtige Waikato-regio van Nieuw-Zeeland zou men zichzelf bijna in de Gouw wanen tussen de groene heuvels en de overdadige natuur.

Airbnb bracht deze week een persbericht naar buiten waarin het nieuws werd gedeeld. Fans kunnen nu op de locatie verblijven voor een korte periode. Duur is het zeker niet: 6 Nieuw-Zeelandse dollars per nacht. Slechts drie individuele boekingen van twee nachten (voor maximaal vier gasten) zijn echter mogelijk.

Een hartverwarmend bericht van de verhuurder
De mede-oprichter van Hobbiton, Russell Alexander, heeft de locatie beschikbaar gesteld voor verhuur, en hij voegde aan het bericht toe:"Al meer dan twee decennia verwelkomen we miljoenen gepassioneerde fans op de Hobbiton Movie Set, maar nooit eerder kreeg iemand de kans om een nacht door te brengen in Midden-aarde."

Hij vervolgde: "Ik ben verheugd om de schoonheid van de boerderij van mijn familie te delen en verheugd om deze iconische locatie op Airbnb te verhuren aan fans van over de hele wereld."

De overnachtingen vinden plaats in 2023 van 2 tot en met 4 maart, 9 tot en met 11 maart en 16 tot en met 18 maart.

NieuwsFilm

meest populair