Janelle Monae vierde topless haar verjaardag in groot gezelschap

Janelle Monae vierde topless haar verjaardag in groot gezelschap

Er zat een mooie gedachte achter

Janelle Monae was vorige week jarig en is dankbaar dat zij leeft. De 37-jarige artieste viert elk jaar haar verjaardag met een paar dagen weg in select gezelschap.

"Er waren nog meer feestjes samen, maar dat kan ik mij even niet herinneren," vertelt de actrice uit Glass Onion A Knives Out Mystery in The Jimmy Kimmel Show. "Dit jaar werd het Mexico. Voorgaande jaren was het Jamaica en Las Vegas. Het begon toen ik nog niet zoveel geld had, en we blijven het doen."

Thema
Ze heeft vrienden voor het leven bij elkaar verzameld en zij nemen haar jaarlijks een paar dagen mee. Hun vakanties hebben altijd een thema. Eigenlijk had hun reis naar Mexico elke dag een ander thema. Ze schatte dat er dit jaar 24 vrienden samen kwamen.

Janelle Monae hoorde de thema's pas laat en moest improviseren. Maar het lukte. De eerste avond bleek 'Intergalactic' te zijn, een en al 'aliens and androids' dus. Zij plaatste een aantal indrukken op haar Instagram hieronder.



Verjaardag
De andere thema's bleken een 'hot sexy tea party' te zijn, een 'murder mystery night' en een avond waarbij zij bij hun favoriete wijn moesten passen. Op die wijnavond besloot zij topless te gaan, terwijl iedereen gekleed was.

"Het was mijn verjaardag. Ik wilde vrij zijn. Alles lekker laten hangen. Dat voelde goed. Het zijn mensen die mij op slechte momenten omhoog hebben gehouden. Het voelde goed, dat zij mij zagen zoals ik ben. Er zat een mooie gedachte achter. Ik had wel een deel van mijn borsten bedekt met plakkers met hartjes."

Het interview bij The Jimmy Kimmel Show is levendig en informatief. De video staat op YouTube en hieronder.



NieuwsFilm

meest populair