Nieuwe DC-management heeft schoon genoeg van bemoeizuchtige Dwayne Johnson

Nieuwe DC-management heeft schoon genoeg van bemoeizuchtige Dwayne Johnson

The Rock blijft 'Black Adam' maar verdedigen en Henry Cavill ophemelen...

Langzaam maar zeker wordt duidelijk dat Black Adam niet de kaskraker is waar DC en zeker Dwayne Johnson op gehoopt hadden.

Van een flop kan je niet spreken, maar van een spetterende winst nog minder, waardoor een potentiële sequel op losse schroeven staat. Toch blijft Johnson links en rechts roepen dat zijn passieproject een succes is.

Zijn recente poging op Twitter zorgt voor een hoop verwarring nadat hij de film vergeleek met een andere superheldentitel van meer dan 10 jaar oud, iets wat de studiobonzen bij Warner Bros. niet kunnen waarderen.


Hoewel het duidelijk de bedoeling is van Johnson om aan te geven dat de eerste delen in een grote reeks nooit meteen voorbij de $1 miljard dollar waaien, wijzen veel volgers hem op de gedateerde vergelijking.

Henry Cavill
Daarnaast zijn ze bij DC Studios naar verluidt erg ontevreden over de geforceerde gewoonte van de acteur om constant de triomfantelijke terugkeer van Henry Cavill als Superman maar te blijven benadrukken.

Het management irriteert zich aan hoe Johnson zijn eigen betrokkenheid bij de toekomst van het DCU steeds opkrikt en een hele saga belooft over een onvermijdelijke confrontatie tussen Superman en Black Adam.

De positie van Cavill is echter weer onzeker geworden na de rigoureuze veranderingen die James Gunn en Peter Safran willen doorvoeren.

Zo gaat het gerucht dat het langverwachte Man of Steel 2 definitief geannuleerd is en een cameo van hem uit The Flash geknipt wordt.



NieuwsFilm

meest populair