Op deze dag staat 'Black Adam' op HBO Max

Op deze dag staat 'Black Adam' op HBO Max

DC-fans hoeven niet lang meer te wachten!

HBO Max pakt volgende week uit met een spectaculaire nieuwe DC-film: Black Adam. Hierin speelt actieheld Dwayne Johnson een oeroude krachtbundel die zo zijn eigen ideeën over gerechtigheid heeft.

Black Adam: wie heeft er niet over gehoord? Het passieproject van The Rock is sinds oktober in de bioscopen te zien en verhuist binnenkort, zoals dat tegenwoordig gaat, naar streamingdienst HBO Max.

Wel of geen succes?
Er is discussie ontstaan over het succes van Black Adam. Volgens analisten heeft de prent te weinig geld opgehaald aan de bioscoopkassa's om winstgevend te kunnen zijn.

De producenten beweren echter dat Black Adam aan het einde van de rit alsnog positieve cijfers zal noteren.

Johnson is ieder geval hartstikke enthousiast over zijn anti-held en hoopt nog meer films over het DC-personage te kunnen maken. Mocht je hem daarin willen steunen, stream dan zeker de film op HBO Max.

Black Adam (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jaume Collet-Serra | Cast: Dwayne Johnson, Sarah Shahi, Pierce Brosnan, e.a.
Bijna 5000 jaar geleden ontving Black Adam de buitengewone krachten van de oude goden, waarna hij al vrij snel werd opgesloten in een tombe. Nu is hij weer vrij en klaar om zijn eigen vorm van gerechtigheid los te laten op de moderne wereld. Niet iedereen is het echter eens met zijn methodes. Zo komt hij ook op de radar te staan van de Justice Society of America: een soort superheldenpolitie.



Black Adam is vanaf vrijdag 16 december exclusief te streamen op HBO Max.

NieuwsFilm

meest populair