Spannende trailer voor Will Smith's nieuwste film 'Emancipation'

Spannende trailer voor Will Smith's nieuwste film 'Emancipation'

De film valt momenteel gratis te bekijken

Ter aanleiding van de release van Emancipation deelt AppleTV een laatste trailer van het historische drama. De film kreeg de afgelopen dagen extra aandacht wegens de gemengde reacties en de mogelijkheid om de film gratis te bekijken.

In Emancipation speelt Will Smith (misschien wel de meest besproken acteur van het jaar) de slaaf Peter. De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de slaaf Gordon die wereldberoemd werd wegens zijn absurde littekens die hij droeg op zijn rug.

De film vertelt het verhaal van Peter (Will Smith) die zich uit de slavernij weet te worstelen en zijn familie probeert terug te vinden. Ook vecht hij mee in de Amerikaanse burgeroorlog. De regie is in handen van Antoine Fuqua (The Guilty, Southpaw).



Gemengde Reacties
Emancipation heeft tot dusver gemengde reacties mogen ontvangen. De critici uitten zich uiterst negatief over de film. Op rottentomatoes.com is hij goed voor een 49%, waar hij onder andere "monotoom" en "niet authentiek" wordt genoemd.

De film lijkt het wel beter te doen bij het grote publiek. Op rottentomatoes.com is de publieksscore 94% en prijst men het acteerwerk van Smith.

Gratis Bekijken
Om iedereen de kans te geven de film te bekijken, gaf Will Smith aan iedereen 2 maanden gratis AppleTV+. Wij schreven er hier over.



NieuwsFilm

meest populair