Pracht en praal tijdens première 'Avatar: The Way of Water'

Pracht en praal tijdens première 'Avatar: The Way of Water'

De filmcast trekt momenteel door Azië om de film te promoten

Aankomende week is het eindelijk zo ver. Avatar: The Way of Water komt wereldwijd uit in de bioscopen en de verwachtingen zijn hoog gespannen. Momenteel is de gehele cast en crew bezig met een wereldtournee aan premières, en die leveren nogal mooie plaatjes op.

In Avatar: The Way of Water keren we na 13 jaar terug op Pandora. Regisseur James Cameron heeft men al klaargestoomd om nieuwe uithoeken van de fictieve planeet te ontdekken. Afgelopen weken zijn we namelijk overbeladen met promovideo's, posters, interviews en wat nog meer.

Waterwereld
In de Avatar-sequel volgen we wederom het verhaal van veteraan Jake Scully (Sam Worthington) en Na'Vi inboorling Neytiri (Zoe Saldaña). Samen met hun kinderen wonen ze op Pandora, echter zijn ze genoodzaakt te lokaliseren wegens de aanhoudende dreiging van de mensheid.

Samen met hun kinderen ontdekken Jake en Neytiri nieuwe uithoeken van Pandora, ze komen onder andere terecht bij een Na'Vi-stam die onder water leeft. De leider van deze stam wordt gespeeld door niemand minder dan Kate Winslet.

Premières
Avatar: The Way of Water beleefde zijn eerste premiere in Londen, waarbij het blauwe taptijt werd uitgerold voor het alom bekende Odeon Theatre. Momenteel is het première feestje verplaatst naar Azië, waaronder Zuid-Korea en Japan. Op Instagram worden er enkele mooie plaatjes gedeeld.







Avatar: The Way of Water is vanaf 14 December te zien in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair