Johnny Knoxville riskeert grote problemen na nieuwe 'Jackass'-prank

Johnny Knoxville riskeert grote problemen na nieuwe 'Jackass'-prank

Knoxville ging deze keer toch echt iets te ver.

We kennen natuurlijk allemaal wel Jackass. Deze groep waaghalzen haalt elke keer weer de ene na de andere knettergekke stunt uit. Nu schijnt een van de bekendste namen, Johnny Knoxville, toch iets te ver te zijn gegaan...

Knoxville begon met de Jackass-show in 2000, voor MTV. De studio besloot hier echter een punt achter te zetten, maar Knoxville en zijn collega's gingen toch gewoon vrolijk door. Dit bleek een groot succes, want Jackass is nog steeds een grote naam en een van de bekendste en geliefdste 'prank comedy' shows.

Iets té
Knoxville en co. zijn nu echter iets te ver gegaan. Tijdens een recente prank hield de groep een klusjesman genaamd Khalil Khan voor de gek. Khan dacht dat het om een simpel klusje ging, maar in plaats daarvan werd hij bedreigd, zijn auto werd weggesleept en werd hem verteld dat hij dit allemaal voor zich moest houden, anders zou hij worden overgedragen aan de politie wegens drugsbezit.

Vervolgens kwam Knoxville lachend tevoorschijn, om hem te vertellen dat hij voor de gek was gehouden en het niet meer was dan een grap. Khan zag hier de lol echter absoluut niet van in. Sterker nog, de klusjesman beweert dat hij getraumatiseerd is achtergebleven door de ervaring.

Gevolgen
Het zou best kunnen dat deze scène nooit het daglicht zal zien, aangezien Khan dit nu probeert tegen te houden in de rechtszaak die hij heeft aangespannen. Knoxville werkt op dit moment weer aan een nieuwe Jackass serie voor Paramount+, genaamd The Prank Patrol. Of deze rechtszaak roet in het eten gooit, daar komen we snel genoeg achter...

Zie hieronder nogmaals de trailer van de laatste Jackass-film, genaamd Jackass Forever.



NieuwsFilm

meest populair